burn baby burn.

Superbra helg , verkligen !
På riktigt.

Fredag blev det bio på kvällen med my boy, Emelie,Elle & Emil.
Robin Hood, och ja Russel Crow gör det igen.. och då menar jag inte bara att han ser fräsch ut på bio-duken utan att han varkar ha en tendens att vara med i riktigt bra filmer.. alla som sett Gladiator vet ju hur grym han är som skådespelare... mums.

Lördag blev det att åka till brandstationen på solbacken och vara brandbrud, hur grymt som helst.. fystest, rökdykning, klättra i stegar och åka brandstege, testa cellskräck i trång labyrint, teori, sköna människor och allmänt toppen trevligt.

Sen vidare till Bureå och äta middag och säga till min kära mor hur bäst hon är eftersom jag inte skulle hinna/orka hem på söndag då det var morsdag.. but she know i love her !

Upp till stan och Leos lekland där det var vuxenbus, de flesta var redan måttligt onyktra och hade lyckats dra på sig en och annan skada, armbågar,näsor,pannor osv. var lite röda och skrapade, Jag & Therese som nog var de enda nykra på stället klarade oss bättre och kunde njuta av massa bus i studsmattor, tunnlar, 3-hjulingar och ruchkanor, samt av lite basket :)
jag körde hem runt 24-tiden och somnade helt slut i kroppen efter en dag full av fysisk aktivitet.. helt underbart!

(vaknade dock 1,5h senare när min lite onyktre sambo försökte smyga in men inte lyckades så bra, och efter otaliga försök av att få av sig kläderna utan att ramla gav upp och gick med en suck till soffan och somnade, förklaring..ville inte väcka mig när han skulle försöka lägga sig i sängen, vad han inte visste var att jag låg och fnissade för mig själv ganska rejält där jag låg och halvsov.. he´s cute)

Söndag upp med Tuppen igen och ännu en dag vara het brandbrud, denna dag var lite mer action med att klippa upp biltak och bända loss bildörrar med verktyg som har enorm kraft och väger lite över 20kg, sen prova bära ut en person på bår, jag fick dock leka den som satt i bilen då jag var minst i vår grupp :P
Prövade även alla olika vattenslangar och prövade släcka en eld inne i en kontainer,
hade teori om trafikolyckor och uppkomsten av brand och hur man stoppar den på bästa sätt,
i slutet av dagen fick vi göra en insats.. åkte iväg med brandbilen upp till deras test-område med full mundering (brandkläder, lufttuber på ryggen som väger 20kg, gasmask osv.. hoppade ur och sprang in 2 åt gången i ett rökfyllt "hus" där vi skulle leta olika saker.. grymt hur disorienterad du blir när du inte ser något, ska hålla slang ,samt kollega i handen och alltid ha din högra hand längst en vägg och samtidigt leta.. häftigt var det :)
Sen avslutades dagen med fika och frågor .

Helt enkelt kanon och de som jobbade gjorde ett jätte bra jobb!
Tack Skellefteås brandmän för en lärorik helg som gav mersmak.

Sen blev det hem och sova någon timme innan nattjobb.

Tjatjing.

Livet är en berg&dalbana.

Ja, visst är det så..ibland är allt frid och fröjd för att nästa dag vara käpprätt åt helvette.
Men vad skulle dessa underbara dagar vara om man inte hade skit dagar också?
Skulle man uppskatta alla bra stunder om det inte fanns dåliga?
Näe, jag tror inte det.. fast å andra sidan är ju jag lite av en dramaqueen som är ganska extrem i mina känslor... är jag glad är jag överglad, är jag ledsen ska helst hela världen tycka synd om mig, är jag sur ja då är det bara att hålla sig borta.. svänger även extremt fort i mitt humör, så att människor har svårt att hänga med mig är jag egentligen inte förvånad över.. men that´s just who I am.

Tänkardagar behöver jag ha ganska ofta, soft musik i lurarna och sitta på en brygga och stirra tomt i intet och bara tänka, ofta på all skit..saker som jag är arg på mig själv över, ta framm dessa tankar som man stoppar in i ett gömt rum i bröstet, ta fram dem, studera dem, fundera över varför, banna dem, skrika åt dem för att sedan ge dem ett leende och förlåta sig själv.. för alla har vi gjort saker vi inte kan förklara, inte förstå varför..
Men viktigast av allt är att kunna förlåta sig själv, kunna säga att man lärde sig av sina misstag och inse att man faktiskt är en bra människa trotts snesteg och brister...

Men, idag har inte varit en sådan dag.. och inte igår heller trotts att jag satt på en brygga och stirrade tomt i intet, igår var en bra dag, trotts att matten gick surt..;) Gick en kvällsprommis och det luktade sådär härligt som det bara gör när det regnat ute och allt var bara vakert.. gick och bara studerade omgivningen och facinerades, satt mig på bryggan och tänkte bara glada tankar om livet och kände mig rätt så lycklig :) För det är jag för det mesta.. jävligt lycklig och jävligt tacksam över allt man har.

Nog om detta djupa snack...

Idag började dagen med spinning tillsamans med E.Ericson, svettigt härligt och en riktig humörbooster..
gick dit trött och seg, gick ut som en solstråle med massa energi.. detta är verkligen ett stort plus med att träna.. de gånger du verkligen förvånas över hur mycket glädje och enegi det ger kroppen.. Lovely.

Blev sedan att träffa kusin-vitamin Sanndra för en lunch på waynes, där det blev prat om just det jag skrivit och även en del annat.. trevlig lunch som gick alldeles för fort :)

Sedan vandrade jag på stan då jag hade lite ärenden som slutade i betydligt mer än jag egentligen skulle. Blev som peppad på att shoppa bara..men ibland får man unna sig tycker jag ;)
-2 baslinnen
-2 skor
- En bikini
- Rakblad

Efter stadsturen blev det vidare till EmmaK, där det blev en massa bus med lillan Ellen,
guuud så charmerande unge, var svårt att hinna med att surra med Emma som jag typ inte träffat på ett år, men vi fick in lite prat mellan wooooo´na när man lyfte upp Ellen i taket eller Ellens iiiiiih´n när man la henne upp och ner i knäet :) Haha, kul var det iallafall och Emma var sitt vanliga jag och jag trivdes som vanligt mycket bra i hennes sällskap :)
(Hade btw glömt mobilen på jobbet så jag var tvungen att chansa vilket nummer hon bodde i, efter 3 dörrknackningar fel så öppnade en bekant dörren som även känner Emma och skrattade gott åt mig, visade sig att jag var 200nr fel.. tur hon bodde där annars hade det blivit jobbigt ;D )

Ajja..fasen så långt detta blev ska sluta nu och börja jobba :)
Puuuuss

Wonderwoman.

Nationella provet i Matte B gick åt helvette,
får jag godkänt ska jag unna mig att köpa en kamera bara för att jag skulle bli jävligt lycklig, förvånad och imponerad över mig själv.
Men får skylla mig själv som inte har varit på lektioner eller pluggat hemma..
utan tok räknar från 08.00-22.00 Dagen före... woho... men försöka går ju alltid,
resulterade dock mest i ett enda kaos i skallen.

Men nog om detta,
dagen har trotts allt varit bra.

- Efter provet blev det lunch på Stigs med CicciLove,
  massa surr om dittan och dattan.
-Fick veta att jag kom med på Brandmans helgen, prova på Brandmans yrket för en helg.
 Är redan nervös, men tror det kommer vara spännande :)
-Hunnit dra ett dunderpass på gymmet, blev 1h&20min,
  axlar,bic,tric,mage,rygg samt 25min kondis (2min löp+1min gång i intervaller)
-Nu Bureå och middag och sen och kika lite i David&Elins hus...


Ajja maten är klar..
tjatjing.


Fundering

Testade BodyCombat igår innan jobbet,
och satan så jävla roligt pass.. så pass roligt att du glömde bort hur jobbigt det var och hur mycket det sved i musklerna...tror seriöst aldrig jag svettats så mycket, lätt ny favorit.

Till min fundering, om jag skippar att sova nu när jag slutar.. slipper man träningsvärk då?
För det är ju alltid när man vaknar man har fått träningsvärk...
hm.. ajja får nog inte reda på det denna gång för jag är sjukt trött,
men sista natten är nu avklarad och hej ledighet! :)


Look deeper...

Ännu en härlig dag,
varit och sett fotboll i Bureå..  Mjövallen-Morön City..(resultatet skippar vi )
Började klia i hela kroppen, ville springa ut på planen så mycket att jag fick ont i magen.
Får se, kanske händer att man pallrar sig till någon träning och lattjar av sig lite.

Åkte sedan till stan och hämtade ute möblerna från gammlägenheten,
så nu står de äntligen på våran gräsmatta i långis :) Fint och hemtrevligt blev det..
så nu kan man äntligen sitta ute och dricka kaffe och fika i solen och det gillar vi starkt, fast skulle ha införskaffat oss en riktig solstol också .. hehe får se om min ekonomi tillåter detta :)

Efter detta blev det till staden igen och byta bil (hade tagit pickisen när vi hämtade utemöblerna och den är skit snygg och rolig att titta på nu efter att Tobbe fixat och trixat.. men oj så obehaglig att köra, man känner varje sandkorn och om du "må djävulen ta mig" skulle råka köra i ett gupp känns det som om man kraschar i ett stup ,så jag var inte rätt person att sitta bakom ratten i den bilen ;) ...)
Sedan blev det en god och välbehövlig kebabbsandwich på Buffy´s... och tro mig den satt fint i kistan!

Och nu är man på jobbet igen.. suck.. men efter denna har man bara 1 kvar innan man får lite ledigt igen.
Har ändå gått smidigt dessa nätter tycker jag :)

Men har varit lite lat med träningen denna vecka tyvärr,
men har verkligen haft full karetas alla dagar och inte hunnit.. och så är det ju ibland..
men imorgon är det måndag igen, och då kör vi på !

(Btw.. Överraskningen jag fick av Tobbe var en tröja som jag velat ha ett bra tag.. tror ni att jag blev nå glad? Ojaaa...bästa presenten jag hittat under kudden :) All kärlek till honom! )

<3

Symboliskt?

Detta kanske låter lite äckligt för er som är rädda för spindlar,
det är även jag till viss del..
Men på senare tid har jag sett fler spindlar än någonsin tror jag,
varit med om så pass många händelser att jag börjar fundera över om spindeln har någon slags betydelse... Alla djur symboliserar ju någonting.. så jag blev nyfiken på vad just spindeln symboliserade, om den ville säga mig någonting... and this is what i found:

Spindeln står för visdom, kreativitet, nytt liv (i form av nya projekt eller att bli med barn),
att vara försiktig när man involverar sig i saker och ting.

Spindeln väver nät som kan bli ödesdigra för dem som fastnar i dem och blir hennes middag. Det här kan liknas vid människor som fastnar i nätet av illusioner i den fysiska världen, och aldrig ser över horisonten in i de andra dimensionerna. Ödets väv representerar också ett livshjul, som inte inkluderar några alternativa lösningar. Det är typiskt mänskligt att fastna i antingen ett bra eller dåligt öde utan att vara medvetna om att vi kan förändra det när som helst.

Om vi inte är beslutsamma nog i att ändra vår lott i livet, så kanske det slutar med att vi blir uppätna av våra rädslor och begränsningar. Spindeln är den kvinnliga energin i skapelsekraften som väver livets vackra former. Hennes nät har hundratals invecklade mönster som fångar morgonens dagg.

Om spindeln kom ner ur sitt nät in till ditt liv idag, kanske hon vill uppmana dig att skapa, skapa, skapa! Titta efter nya alternativ till din nuvarande återvändsgränd. Hon kan också varna dig om du kommer för nära en trasslig situation.

-----

Djupt, men ganska nära sanningen om var jag står just nu .. läskigt...
Måste nog sluta ta död på alla spindlar och släppa dem i frihet kanske :P

Ajja..hörs.


Tro,Hopp&Kärlek.

Skön vecka..Oja!
Hunnit med massor känns det som, inte en lugn stund.


Lite av det som hänt:
Tränat-Gym,
Haft besök av Nina,Johanna,Johan,
Naturvandrat med EmelieS och bestigit ett berg ;)
Fiskat med min käre bror, han fick 3 gäddor jag fick 0 , men solen lyste iallafall.
Partay hos Matte, jäkulst skoj och 3 tappra däckade i Mattes soffa på efterfesten.
osvosv..
Som sagt en riktigt härlig vecka

Nu är jag inne på min jobbarvecka igen, och de brukar se ut ungefär såhär..
Äta,sova,jobba,sova,äta,jobba.äta,sova,äta,jobba...:)
Men imorgon blir det faktiskt Dop för lille William, Myyyyys ! :)

Äsch..jag skriver bara crap som vanligt, men vi hörs.
Puss hej.

(BTW Tobbe sa att det skulle finnas en överraskning när jag kom hem imorgon... tror ni jag är måttligt nyfiken på vad det är för något? Jag vill springa hem nuuu! )

I feel good..dadadada...

so god, tata , so god, tata..

En riktigt härlig helg,
Frdag blev det bio och mys med min älskling,
IronMan2...rekomenderas..1:an var självklart bättre men ändå en bra uppföljare :)

och lördag blev det först middag hos Emelie&Elle,
sedan for jag och Emelie på Mollys(friskvårdskväll)
efter en stund där med mingel,tävlingar och chill åkte vi vidare till DavidJ,
för att sedan gå ut på Mollys igen senare på kvällen :)
Höll mig på en underbar nivå med alkoholen,
minns allt jag sa allt jag gjorde men var på strålande humör.. me like a lot!

Och idag sov jag och Tobbe länge, bara myste..:)
Underbar "morgon" ;)
Sedan blev det middag i Kåge, grillat stod på schemat och OJ så mumsigt..tack Marie :)
Blev sedan ut en sväng med Jockes dunderbåt..fort gick den, och kallt var det .. men kommer vara grymt att åka denna raket i sommar vill jag påstå :)

Och nu sitter jag på Gustafsson´s bil och väntar på att Tobbe ska meka färdigt så vi får åka hem någon gång.. och sooova..:)

För imorgon blir det full rulle,
*morgonprommis
*Naturvandring med FruSöderström
 (packa en väska och vandra i skogen, fika ,skratta, kanske göra upp en eld..kanon! )
*Träna Spinning (Har ju varit lat i helgen..fast träningsvärken sitter i än :P )
*Sedan åka till Fällbäcken och hälsa på Marie&Theres nya häst :)

Treeeeevligt !
Hejhå

Vilodag.

Sluuut i kroppen, pust och stön.

Skulle ha en mysdag idag, typ bara vara...
vaknade av att Sanndra ringde och efterlyste mig 13,30..
hemskt att man kan sova så länge ;)

Åkte iallafall och bytte bil, igen..nu till en Mazda3 MPS...nice.
Sen vidare till Bureå, där jag slipat en stol, som nu väntar på lite varmare vindar så att den går att måla :) Trevligt tycker jag.
Sen har jag bara hängt här och surrat med mammsen,
bror var även förbi så vi bestämde att vi skulle och fiska imorgon på dagen,
Så himla kul...Jag längtar :)
Sen på kvällen blir det middag hos Emelie och Elias,
innan jag och Emelie far på medlemskväll med friskvårds på Mollys, mingel och tävlingar :)
Ska senare på kvällen möte upp Tobbe och Elle för utgång .
Kommer bli en bra dag/kväll/natt tror jag.

Ja åter till idag, ska snart hämta upp Tobbe och då blir det bio och fredagsmys :)
Att träna något idag kommer inte på frågan, är död i kroppen.

Söndag- Gym (Rygg,Axlar,Mage+15min löpband & 10min trappmaskin)
Måndag-Core45min.
Tisdag-Yoga & 65 min prommis.
Onsdag- Spinning
Torsdag- Spyc (Jobbigt men roligt pass..styrka,pilates,yoga allt i ett)
Fredag-Vilo och slappdag.

Sen får vi se imorgon och söndag :)

Puss så länge.

De 3 söta syskonen Nyström:)

Mysigt sovsällskap.

Imorse när jag kom hem efter nattjobb och morgonyoga så längtade jag grymt mycket efter sängen,
ville bara gosa ner mig och sova..sagt och gjort gosade ner mig och drog både mitt och tobbes täcke över mig ,
blundade och slog upp ögonen igen,
när jag gjorde detta så såg jag en stor svart spindel som sprang över täcket typ 5 centimeter från min näsa..
i ren panik kastade jag täckena åt flanders flög upp ur sängen och gick 30varv i huset innan jag lyckades få en normal andning igen... väl då började mordlystnaden ta över och jag gick med bestämda steg för att hitta åt den lilla rackaren och möla sönder den... men alla vet ju hur lätt den uppgiften kan vara?? Inte så lätt.. men tillslut så hittade jag den på Tobbes täcke och den stackarn fick en obarmhärtig död.

Och innan jag la mig för att sova vände jag ut och in på hela sovrummet för att försäkra mig om att den inte fanns fler mördarspindlar där, för det ska ni veta..detta är inga vanliga spindlar utan de är lite större, lite fulare och lite äckligare än alla andra spindlar! Så det så...

Och nu har jag haft 2 obehagliga incidenter..1 i duschen och 1 i sängen, mina 2 favoritställen...
Vars är det meningen att jag ska känna mig trygg?? :)

---

Hur som så lyckades jag iallafall somna, de som känner mig vet ju att jag är rätt duktig på sova ;)
I övrigt idag så har jag ätit mat, slötittat på tv och gått på en 60mins prommis i solen.

Och nu är jag äntligen inne på min sista natt på jobbet för denna gång,
känns otroligt skönt!

Dagen imorgon är fullspäckad
*Spinning 06,45
*Sova
*Lunch med jobbarkamraterna
*Möte
*Handla
*Städa
*Mys

Ja, typ något sådant :)

(Btw, Yogan hjälpte lite mot träningsvärken..men långt ifrån helt..my good vad lovely)

If you not invited your not welcome..

Lösenords-skyddad blogg.. ja allt för att vara lite speciell..
Skriver inga hemligheter för det,
men finns ändå folk som jag inte vill ska veta vars jag håller hus eller vad jag gör,
sånna där läskiga stalkers.. för man vet ju aldrig vad det är för skumma människor som läser.

Så, om du kan läsa det här så är du förmodligen en nära vän eller en kär familjemedlem,
som jag litar på och som jag anser kan lägga ner lite tid till att uppdatera dig om vad som händer i mitt liv ;)
För det är trotts allt sån dynga jag skriver.

Just nu händer inte så mycket, eller så är det kanske det de gör?

Jag jobbar, just nu inne på 6 natten..tröttsamt.
Sen så tränar jag, köpt träningskort på friskvårds så nu ska musklerna pumpas.
(Har för tillfället sådan träningsvärk att jag inte kan lyfta armarna över huvudet utan att skrika)
Försöker även att jobba upp en bra kondition genom att ta mig ut på springturer,
för tillfället korta och långsamma men ack så jobbiga ;) Blir väl bättre snart hoppas jag..flås flås.
Blir yoga imorgon innan jag åker hem och sover , töja och sträcka ut lite..skönt!

Tror jag ska försöka skriva lite om min träning här kanske,
mest för att hålla koll och inspirera mig själv.
Se hur långt jag lyckas komma och se sina egna framsteg..

Livet rullar på och sommaren närmar sig med stormsteg,
Det tycker vi verkligen om.

Hej så länge.


RSS 2.0